Hydrauliek

Werktuigen, machines, installaties en apparaten: hydrauliek is niet meer weg te denken uit onze alledaagse techniek. Denk aan machines waar grote krachten moeten worden overgebracht zoals hogedrukpersen, pijpenleggers voor de oliewinning en industriële installaties.

Hyreco BV verzorgt het onderhoud en verhelpt storingen. Voor reparaties zoals cilinders, pompen, stuurventielen en opbouwen van extra functies en componenten ben je bij Hyreco BV aan het juiste adres.

Neem contact op!

kraan-hydrauliek

slangenpomp

Mobiele slangenpersmachine

Onze mobiele slangenpersmachine is dé oplossing om stilstand van jouw machines te voorkomen. Wij zagen de slang op iedere gewenste lengte af, drukken de koppeling op de slang, doen de juiste matrijs in de machine en persen de slang. Met onze mobiele slangenpersmachine kunnen wij alle slangen en koppelingen assembleren vanaf 1/4″ tot 2″  2 en 4 staal inlaag.

Volledig ingericht magazijn

Omdat wij de meest uiteenlopende hydraulische systemen repareren en onderhouden, hebben wij een volledig ingericht magazijn. Zo hebben wij voor ieder probleem direct een oplossing. Ook leveren wij slangen voor pneumatiek, hogedrukreinigers, brandstofsystemen en smeersystemen. Al onze producten voldoen aan richtlijnen als SAE , DIN en EN.