Hyreco

Hyreco BV staat voor Hydrauliek, Reparatie en Constructie. Hyreco BV biedt alles op het gebied van techniek: hydrauliek, reparatie, constructies, revisie en onderhoud. Hyreco BV is gespecialiseerd in het repareren en oplossen van de meest uiteenlopende storingen aan hydraulische installaties.

De werkplaats aan De Streek in Sint Johannesga is het kloppende hart van Hyreco BV. De ruime werkplaats is voorzien van moderne apparatuur. Zodoende kan Hyreco BV alles wat met transport, grondverzet, recycling, industrie, scheepvaart en landbouw te maken heeft, onderhouden en repareren.

Hyrecopand

Auke

Auke en Roelof

Auke de Vries en Roelof Wierda vormen samen Hyreco BV. Auke en Roelof zijn ervaren en bedreven in hun vak, waardoor zij hun kennis en praktijk goed kunnen samenbrengen. Ze weten wat kan en wat niet kan. De kracht van Hyreco BV is dan ook het meedenken en inleven in de klant. Zodoende is er dan ook altijd een goede en prijsbewuste oplossing voor jou, zodat jij weer zo snel mogelijk je werk kunt doen.

Volledig ingericht magazijn

Omdat Hyreco BV de meest uiteenlopende hydraulische systemen repareert en onderhoudt, beschikt Hyreco BV over een volledig ingericht magazijn. Zo is er voor ieder probleem direct een oplossing.